Om mig

        Mit navn er Andris Lipenitis og lige siden jeg var barn, har jeg altid elsket at reparere og skille ødelagt elektronik ad. Senere på gymnasiet indså jeg, at jeg også havde et talent for programmering. Så snart jeg var færdig med gymnasiet, kom jeg til Danmark og i september 2014 startede jeg mine studier på Aalborg Universitet i Esbjerg.
        Læringsmodellen med at have et stort projekt gennem hvert semester, lærte mig at tage et projekt hele vejen fra en idé til simuleringer og endelig til et fuldt implementeret system. Disse projekter startede med en simpel coctail-blandemaskine, derefter et system til måling af multifunktionsniveauet i en olietank, efterfulgt af et computersystem for at styre lysene i en bygning afhængigt af hvor folk befandt sig. Under senere semestre vendte studieordningen mod kontrolteori og signalbehandling. Derfra har mine projekter hovedsagelig, været rettet mod industriel automatisering. Disse inkluderer portalkranestabiliserende controller, måling under boreværktøj. Dette fortsatte også i løbet af min kandidatgrad, med modelidentifikation af pumpesystemer og mit lange speciale-projekt, om implementering af model forudsigelig controller, på et fjernstyret undervandskøretøj for at gøre det fuldt automatiseret.
         Udover mine akademiske præstationer, er jeg også headhuntet af et digitalt betalingsselskab for, at hjælpe med at interagere deres produkt, med en lang række af deres kundesystemer. Mens det startede kun at være omkring et hardware-systemdesign og programmering, tilpassede jeg mine færdigheder og har været dybt involveret i programmeringen af deres webbaserede backend.
        Med de færdigheder, som jeg har fået i løbet af de sidste 7 år, er jeg fuldstændig sikker på at jeg er den fyr, som du har brug for, så dine ideer kan blive til virkelighed.


For at opsummere det:

Navn: Andris Lipenitis.

Alder: 25

Uddannelse:

  • BSc Electronic and Computer engineering, Aalborg University
  • MSc Intelligent reliable systems, Aalborg university

Erhvervserfaring:

  • Embedded Linux systemudvikler hos Switchpay